Rólunk

Minden nap rácsodálkozunk, ahogyan a gyerekeink felfedezik a világot, észreveszik a szépet, az apróságokat.  A Bellavilla képei ezekhez a pillanatokhoz segítik hozzá őket. A grafikák és festmények személyesen nekik készülnek, egyedileg tervezett, kézzel készített munkák, amely által lehetőséget kapnak, hogy megismerjék és megszeressék a művészetet és elinduljon valami a képzeletükben.

Képeinkkel reméljük az egész család számára egy új világ nyílik meg:
​A felnőtteknek a harmónia és lakberendezés igényére, a kicsiknek a művészet és a kreativitás irányába.

Vida Emese vagyok, grafikus. Mindig is kreatív világban éltem és dolgoztam. Amióta a fiúnk, Lőrinc is velünk van, azóta nőtt bennem az igény a szép és maradandó gyerekszoba dekorációkra, ez adta az ötletet a megvalósításhoz.

A shop márkáit és termékeit igyekszünk az alapján kiválasztani, amilyen igények mutatkoznak, elsősorban hogy milyen stílusú képekre vagytok kíváncsiak és azok a jelenlegi gyerekszoba trendeknek is megfeleljenek. Emellett a minőség is nagyon fontos számunkra. Minden termék általunk készített, tervezett és legyártott, megfelelve a legmagasabb minőségi követelményeknek: a nyomatok archív printek, nem fakulnak, 100 évig megtartják színüket. A képekből meghatározott példányszám készül, fenntartva ezzel az egyediséget.